Catalunya Ràdio incorpora els seus podcasts als assistents de veu AlexaCatalunya Ràdio és la primera emissora del país a incorporar els seus podcasts als assistents de veu Alexa d'Amazon. Des d'aquesta setmana, la ràdio pública ha millorat la seva presència a Alexa amb l'oferta dels continguts emesos per l'emissora, de tal manera que els usuaris podran escoltar programes i seccions a la carta a través dels assistents de veu a més dels directes de les quatre emissores (Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música).

Els podcasts es poden demanar amb la comanda de veu "Alexa, Catalunya Ràdio podcast". A través de la veu i seguint un diàleg senzill, es poden buscar els podcasts dels diferents programes i seccions de Catalunya Ràdio. La "skill" incorpora funcionalitats per completar l'experiència: permet avançar i retrocedir en la reproducció i en la llista de podcasts del programa o secció i reiniciar l'àudio des del començament. L'experiència s'ha dissenyat perquè la "skill" es pugui adaptar a l'ús que en fa l'usuari.

L'aplicació de Catalunya Ràdio per a Alexa es va estrenar el setembre de l'any passat amb molt bona rebuda. Va ser la primera emissora generalista en català a oferir una "skill" pròpia a Amazon, i al març ha tingut més de 140.000 reproduccions. El passat novembre es van estrenar les "skills" per escoltar els directes de la resta d'emissores del grup: Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música. Properament, aquestes aplicacions també permetran escoltar els podcasts dels seus programes i seccions.

Catalunya Ràdio: Els podcasts de Catalunya Ràdio arriben als dispositius amb Alexa
 

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí