Col·laboracions

 

TV3. Entre setembre de 2014 i desembre de 2015, col·laborador habitual del programa Els matins de TV3, que presentava i dirigia Lídia Heredia. Participava en la taula d’actualitat amb d’altres tertulians.

324. Entre l’abril de 2014 i el novembre de 2015, col·laborador al programa Més 324 del canal 324 de Televisió de Catalunya, en un programa d’anàlisi de l’actualitat que presentava Agustí Esteve i, posteriorment, Xavier Graset.

 

 

Betevé. Entre el gener de 2010 i el desembre de 2015, col·laborador a Betevé, la televisió pública de Barcelona. Entre gener i juliol de 2010, també col·laborador al programa d’anàlisi política Els uns i els altres, que presentava Vanessa Petit. Entre juliol de 2013 i juliol de 2015, al programa La Rambla, que presentava Daniel Domenjó. I entre setembre i desembre de 2015, al programa BTV+, que presentava Eva Arderius.

 

 

TVE. Entre desembre de 2008 i març de 2012, vaig participar en el programa de debat polític 59 segons, de Televisió Espanyola a Catalunya. Entre l’abril de 2012 i el gener de 2013, col·laborador més regular al programa d’anàlisi política El Debat de La 1, que presentava Cristina Puig.

 

Diversos mitjans. Entre el maig de 2009 i el juliol de 2011, col·laborador del diari Avui amb columnes d’opinió setmanals, coincidint amb la meva etapa a la direcció de l’Agència Catalana de Notícies, activitat que vaig abandonar quan vaig entrar a treballar a El Periódico de Catalunya, on també publicava una columna d’opinió primer setmanal i després quinzenal. El director del diari Avui, quan era propietat del Grupo Godó, Grupo Planeta i l’Institut Català de Finances —de titularitat pública­— era Toni Cruanyes, l’actual presentador del Telenotícies Vespre de TV3, que em va oferir d’escriure aquestes columnes d’opinió. Al cap de poc de deixar de col·laborar-hi, El Punt adquiriria Avui i la nova etapa donaria peu a la capçalera El Punt Avui, que dirigiria Xevi Xirgo. Durant la meva etapa a la direcció de Catalunya Ràdio, he publicat puntualment algun article sobre ràdio i mitjans digitals públics a El Punt Avui, Segre, Diari de Tarragona, Regió 7, La Mañana i a les edicions digitals dels diaris Ara i El Periódico de Catalunya.

 

 

Catalonia Today. El febrer de 2006 el setmanari Catalonia Today, el primer periòdic català escrit en anglès, de venda a la majoria de quioscos del país, estrenava nou disseny i incorporava nous continguts: un quadernet d’oci, un de negocis i un altre d’informació de proximitat. Catalonia Today oferia un cop al mes quadernets dedicats al Maresme, Garraf-Penedès, Costa Daurada i Girona-Costa Brava. El seu editor, el periodista Carles Puigdemont, em va convidar a publicar setmanalment una pàgina d’opinió entretinguda que incorporava un bitllet meu. Vaig assumir aquesta pàgina setmanal durant un any, fins que el març de 2007 vaig accedir a la direcció de l’Agència Catalana de Notícies.

 

 

Barcelona FM. L’emissora de ràdio pública de Barcelona, de Betevé, em va convidar com a tertulià entre setembre i desembre de 2015.

 

 

Racó Català. Des del juny de 2014 publico esporàdicament articles d’opinió al diari digital Racó Català.

 

 

Comunicació 21. Des de l’abril de 2016 publico esporàdicament articles d’opinió al diari digital Comunicació 21, especialitzat en mitjans de comunicació i el sector audiovisual.

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí