La família de Crims de Catalunya Ràdio, premiada

Solidaris, Les dones i els dies i L’ofici d’educar s’afegeixen als premis que aquestes setmanes estem rebent a la ràdio pública

La família de Crims de Catalunya Ràdio, premiada
La família de Crims de Catalunya Ràdio, premiada amb l'Ondas i el Nacional de Comunicació. Pau Venteo.

Ahir a la tarda vam recollir al Palau de la Generalitat el Premi Nacional de Comunicació que el jurat ha atorgat a Crims com a millor Programa de Ràdio del país. Vull compartir amb tots vosaltres el bon moment que vivim, amb reconeixements a la qualitat, a la càrrega de servei públic i a l’orientació a la innovació dels nostres continguts, que arriben des d’indrets molt diversos. En pocs dies hem sumat l’Ondas, el Premi Nacional de Comunicació i el Premi de Comunicació Miquel Armengol, a Molins de Rei, per Crims. La setmana passada, la Montse Virgili, de Les dones i els dies, va rebre el Premi de Bones Pràctiques en Comunicació No Sexista. En pocs dies, el Solidaris, que condueix la Mercè Folch, recollirà el Premi Civisme, que atorga el Departament de Drets Socials, i el Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis, que atorguen un seguit d’entitats, entre les quals hi ha el Col·legi de Periodistes i Justícia i Pau. I encara, dilluns a la tarda se’ns comunicava que l’Associació Rosa Sensat reconeixia la feina de l’Elisabet Pedrosa al capdavant de L’ofici d’educar, l’espai sobre ensenyament que s’emet dins El suplement.

N’hi ha hagut molts d’altres abans, i no són pas els últims reconeixements que ens tocarà celebrar. Però em fan una especial il·lusió perquè són productes, com el Crims, que combinen el talent extraordinari de personatges com el Carles Porta, amb la força de la nostra gent, des dels redactors o guionistes fins als tècnics d’exteriors i d’estudis, muntadors musicals, lingüistes, documentalistes i un llarg etcètera. La foto que vam fer divendres passat ho demostra. Tots ens sentim nostre l’èxit i m’ha semblat imprescindible compartir-lo amb tots vosaltres. I, per descomptat, amb els oients, que donen sentit a la nostra feina.

El gener es compliran 6 anys de l’encàrrec que vaig rebre del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per dirigir la ràdio pública del país. Després de tant de temps d’esforços i bons i mals moments, crec que és bo que ho gaudim com un tot.

Moltes gràcies a tots i a totes. Us animo a continuar.

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí