Catalunya Ràdio, l'emissora preferida per la població per informar-se sobre la crisi del coronavirusUn estudi publicat per la Universitat Ramon Llull sobre el consum de mitjans durant la pandèmia del coronavirus situa TV3 i Catalunya Ràdio en els primers i llocs del rànquing dels mitjans preferits per la població per informar-se.

A l'estudi, fet pel grup de recerca Digilab, de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, hi destaca el fet que la crisi del coronavirus ha provocat que el 78% dels ciutadans s'informin més que no ho feien abans: el 90% s'informa com a mínim un cop al dia, i el 52% tres vegades el dia o més; quan abans de la crisi només ho feia el 28%.

De l'enquesta es desprèn que la gent tendeix a refugiar-se en els mitjans coneguts. I, d'entre els mitjans que desperten més confiança a l'hora d'informar-se, hi destaca TV3 en primera posició, que tria el 66,4% dels enquestats. En tercera posició, i triada pel 19,6% de la població, hi ha Catalunya Ràdio, que és, a més, la primera emissora de ràdio de la llista.

CCMA: TV3 i Catalunya Ràdio, entre els mitjans preferits per la població per informar-se sobre la crisi del coronavirus
 

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí