Servei públic de Catalunya Ràdio davant la crisi del coronavirusCatalunya Ràdio ha reaccionat informativament, ha alterat la programació habitual, ha suspès sortides previstes i les visites escolars i de públic a les nostres instal·lacions de Diagonal, 614, i ha adoptat mesures internes organitzatives durant aquesta setmana per la crisi del coronavirus. Es tracta d’una primera reacció davant d’una situació que es preveu molt complicada, excepcional, a tot el país i a nivell global.
 
Els pròxims dies seran crítics i l’afectació del coronavirus ens té a tots pendents de les mesures de prevenció i dels protocols per evitar-ne la propagació. La salut dels nostres professionals i de la població en general està al capdavant de les prioritats. Al mateix temps, la ràdio pública del país té el repte de seguir sent referent informatiu, d’aportar rigor i credibilitat en temps de confusió social i d’intoxicació digital, i hem d’acompanyar la ciutadania responent les preguntes i afavorint el servei públic que caracteritza la nostra feina.
 
És en temps difícils com aquests que el Grup d’Emissores de Catalunya Ràdio té l’obligació de ser més útil que mai a la població i de contribuir a millorar la seguretat, la salut, la convivència i el bon funcionament de la societat gràcies a una informació imprescindible. Hem previst diferents escenaris i hem adoptat mesures tècniques, logístiques i organitzatives internament per intentar garantir aquest servei públic que és la ràdio nacional. Haurem de prendre decisions i de ser més flexibles que mai per blindar el servei públic i garantir la salut dels professionals i evitar riscos.
 
Des de la direcció de Catalunya Ràdio volem agrair la predisposició de tothom i la implicació de tots els departaments i àrees en la gestió d’aquesta crisi. En situacions excepcionals com aquesta és quan apareix el millor de cadascú de nosaltres i, a Catalunya Ràdio, estem a punt per demostrar-ho. Com sempre que l’actualitat i el país ho demana, Catalunya Ràdio està preparada per respondre-hi.
 
Saül Gordillo
Director

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí