Rècord històric de Catalunya RàdioEstem feliços i orgullosos amb aquest EGM. És el millor resultat d’audiència de la història de Catalunya Ràdio, amb 700.000 oients. Som l’emissora que més creix –un 25% respecte l’any passat– i som líders el cap de setmana amb ‘El suplement’ de Ricard Ustrell, que fa un rècord històric amb 638.000 oients dissabte. ‘Catalunya migdia’ d’Òscar Fernàndez és l’informatiu més escoltat de la seva franja al país, i ‘La nit dels ignorants’ de Xavier Solà manté el lideratge. Tots els programes de l’emissora creixen i som líders a Tarragona i Lleida. ‘El matí de Catalunya Ràdio’ de Mònica Terribas incrementa un 13% l’audiència i acumula mig milió d’oients (507.000).
 
Aquestes dades i totes les de cadascun dels programes que hem difós a la nota de premsa demostren que el conjunt dels professionals i continguts de Catalunya Ràdio han estat a l’alçada dels moments excepcionals informativament parlant que ha viscut aquest país. Sense la professionalitat, dedicació i passió de tots vosaltres, aquest EGM de rècord històric hauria estat impossible. Sense el vostre compromís ni l’estima que ens han demostrat els oients, Catalunya Ràdio tampoc no hauria estat referència obligada en jornades i moments rellevants per entendre el que estava passant als carrers i a les nostres institucions, així com per interpretar com s’estava vivint des de qualsevol punt del món.
 
Aquesta és una gran casa i vosaltres sou uns grans professionals. Us emplaço a valorar positivament aquest EGM que mai no oblidarem, malgrat que altres professionals i emissores també hagin superat els seus propis registres. És una etapa excepcional per a la ràdio en català.
 

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí