Vilassar Ràdio emet els informatius de Catalunya RàdioCatalunya Ràdio i Vilassar Ràdio han arribat a un acord perquè l’emissora municipal del Maresme enllaci amb els titulars de les hores en punt de l’emissora pública. Amb aquest nou acord, l’emissora informativa de referència i líder a Catalunya continua ampliant l’abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Jaume Cabot, director de Vilassar Ràdio, ha declarat: “El nostre objectiu és que la informació de proximitat i de qualitat arribi al ciutadà de Vilassar de Mar i als pobles del voltant, però també volem arribar a la informació general i la millor manera de fer-ho és connectant amb les emissores de Catalunya Ràdio”.
 
Com a director de Catalunya Ràdio he destacat la importància de l’acord, que posa de manifest “la bona acollida que té la ràdio nacional i pública del nostre país per part d’un seguit d’emissores com Vilassar Ràdio”. “Com a emissores públiques és una bona manera de complementar-nos, pensant en l’interès comú i fent cadascú allò que fa més bé, oferint els temes que afecten de manera més directa els ciutadans del municipi i alhora buscant la informació nacional i internacional en els butlletins informatius de Catalunya Ràdio”, he afegit.
 
A la signatura de l'acord hi ha participat l'alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, aquest divendres als estudis de Vilassar Ràdio. L’acord de Catalunya Ràdio amb Vilassar Ràdio s’afegeix a les accions de col·laboració posades en marxa per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, l’emissora Ràdio Arrels de la Catalunya Nord i amb Ràdio Blanes.

Catalunya Ràdio: Els titulars informatius de Catalunya Ràdio, a Vilassar Ràdio
 

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí