Defensa de l'entreteniment i l'humor a Catalunya RàdioQui deia que Catalunya Ràdio no oferia un bon entreteniment i humor? Qui pensava que Catalunya Ràdio no podia brillar més enllà de la informació i els esports? La nova temporada de Catalunya Ràdio està servint per trencar aquests tòpics i oferir un contingut d'humor que està triomfant a la xarxa, en el consum digital i que sintetitza el millor de les sinergies entre ràdio i televisió. Setmana rere setmana, els àudios de l'APM? a El matí de Catalunya Ràdio figuren entre els més escoltats a la web i l'aplicació mòbil. El seu contingut encapçala el rànquing dels àudios més escoltats de Catalunya Ràdio i aporta nous usuaris digitals a l'emissora.

L'hora que aquesta temporada ha guanyat 'El matí de Catalunya Ràdio', de Mònica Terribas, amb la incorporació de l'APM? i l'equip de Xavi CazorlaJordi AsturgóOriol Dalmau, Noemí Prous, Marta CristiàAnna Bertran i en Peyu ens permet afirmar que complim amb un dels propòsits que ens havíem fixat mesos enrere. Es tracta de combinar el rigor amb el vigor, i apostar per un entreteniment i humor de qualitat. L'aposta per l'APM? té una altra virtut: les sinergies amb la televisió a partir d'un contingut que va néixer a la ràdio, anys enrere, i que s'ha popularitzat a la televisió com a programa. La temporada passada apareixia dins de 'La tribu', a les tardes, i ara és una hora compactada dins d'El matí de Catalunya Ràdio. Aquest increment horari, de 12 a 1 del migdia, ha permès al programa de Mònica Terribas oferir un humor que, sumat al contingut que al llarg del matí elaboren Adrià Cuatrecasas i Sergi Vives, aprofundeix en el bon to i l'entreteniment del buc insígnia de l'emissora. Referent informatiu, àgora del debat i la pluralitat, però també generadora d'humor amb una marca molt pròpia de la casa, Catalunya Ràdio, i de la casa gran, la CCMA.
 
El retorn positiu que arriba i les dades objectives dels impactes digitals i de la repercussió a les xarxes socials, especialment a Facebook, dels àudios i vídeos de l'APM? són una de les bones notícies d'aquesta nova temporada. Catalunya Ràdio, líder i referent informatiu de la ràdio en català, fa amb El matí de Catalunya Ràdio ampliat en to d'humor un salt endavant en el propòsit de combinar amb èxit rigor i vigor.
 

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí