Pau Cabot

Pau Cabot

CABOT, Pau@paucabot (Palma, 1974). Llicenciat en química i professor de secundària de l’escola Mata de Jonc de Palma, pionera de l’ensenyament en català a les Illes Balears. Des de 2005 és editor de la Viquipèdia (Premi Nacional de Cultura 2014). Per promocionar l’edició a la Viquipèdia en català per part dels alumnes, va participar en l’organització dels concursos Viquibalear, d’àmbit balear, i Viquiescoles, que abraçava tot l’àmbit lingüístic.

Interessat en la implantació del programari lliure a les escoles, va col·laborar puntualment amb Softcatalà en la traducció de programari i en la difusió del programari lliure i en català. Ha impartit diversos cursos de formació del professorat de les Illes Balears sobre el sistema operatiu GNU/Linux, les aplicacions didàctiques dels wikis i la Viquipèdia, la implantació d’ultraportàtils a les aules i l’entorn virtual d’aprenentatge Moodle.

Treballador d’una cooperativa de producció, forma part del consell rector de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears. En el marc d’aquesta entitat, ha col·laborat dins del grup Infocoop en la implantació de solucions de programari lliure per a la gestió de tots els aspectes informàtics dels centres educatius i d’un portal educatiu per a les cooperatives d’ensenyament de les Illes Balears.

(Pau Cabot és un dels 200 protagonistes de la Internet catalana de Sobirania.cat. Aquest és l'índex onomàstic del llibre amb un miler de referències. Podeu comprar el llibre online.)

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí