El Hogar Gallego a la revista Cuina

El Hogar Gallego a la revista Cuina

Els cuiners Antonio Gordillo i Toni Gordillo –el meu pare i el meu germà– del restaurant El Hogar Gallego, de Calella (Maresme), apareixien a la revista Cuina d'aquest mes de juliol. 'De pares a fills', és el títol del reportatge del periodista grastronòmic Josep Sucarrats amb fotografia d'Enrique Marco. Un viatge a diversos establiments amb diverses generacions als fogons, com és el cas d'El Hogar Gallego, amb tres. El reportatge, escrit pel director de la publicació, inclou la recepta d'un plat molt especial, la cassoleta de fruits del mar, que ha passat d'Antonio Gordillo al seu fill Toni. El juliol del 2013 Toni Gordillo sortia al reportatge del diari Ara 100% obert per vacances. Aquesta setmana La Hacienda del Hogar Gallego, on se celebren banquets, casaments, àpats i esdeveniments d'empreses, acaba d'estrenar nova web, que s'adapta a totes les pantalles (ordinadors, tabletes i mòbils) i potencia les galeries d'imatges. Trobareu El Hogar Gallego a Twitter i a Instagram, i La Hacienda a Facebook i Youtube.



Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí