El Hogar Gallego 2.0

Amanida de llamàntol. El Hogar Gallego (Calella, Maresme). Plat de Toni Gordillo. Desembre de 2011 #cuina #gastronomia #elhogargallego #tonigordillo #calella #maresme #cocina #mediterrania #restaurante #restaurant

Amanida de rap i llagostins amb 'pisto' i balsàmic. El Hogar Gallego (Calella, Maresme). Plat de Toni Gordillo. Desembre de 2011 #cuina #gastronomia #elhogargallego #tonigordillo #calella #maresme #cocina #mediterrania #restaurante #restaurant

Llom de rap amb 'txangurro'. El Hogar Gallego (Calella, Maresme). Plat de Toni Gordillo. Desembre de 2011 #cuina #gastronomia #elhogargallego #tonigordillo #calella #maresme #cocina #mediterrania #restaurante #restaurant

Llom de vedella gallega a la 'perigueaux' amb caneló de bolets i 'foie'. El Hogar Gallego (Calella, Maresme). Plat de Toni Gordillo. Desembre de 2011 #cuina #gastronomia #elhogargallego #tonigordillo #calella #maresme #cocina #mediterrania #restaurante #r

Maduixes de Sant Cebrià amb el seu suc, gelat de vainilla i Pedro Ximenez. El Hogar Gallego (Calella, Maresme). Plat de Toni Gordillo. Desembre de 2011 #cuina #gastronomia #elhogargallego #tonigordillo #calella #maresme #cocina #mediterrania #restaurante

Fa quinze dies vaig escriure La cuina de Toni Gordillo. Avui l'entrega blocaire són aquestes fotografies meves penjades a Instagram, és a dir, fetes amb l'iPhone i publicades automàticament amb un petit filtre que incorpora aquesta aplicació per als mòbils d'Apple. Els plats són cuinats pel meu germà Toni Gordillo, que, acompanyat pel meu pare, Antonio Gordillo, porta la cuina d'El Hogar Gallego, a Calella (Maresme). Un establiment amb quatre dècades d'història, que va començar com a bar de tapes i ha evolucionat cap a un dels establiments més reconeguts del Maresme i del país. Producte del mar de primeríssima qualitat, en una carta en què les dues generacions -l'Antonio, més tradicional, i en Toni, innovador després de l'experiència a tres restaurants de tres estrelles Michelin- conviuen a la perfecció. L'àlbum a Flickr de plats cuinats per en Toni es va ampliant. Avui amb una amanida de rap i llagostins, una amanida de llamàntol, un llom de rap amb txangurro, un llom de vedella a la 'perigueaux' i, de postres, unes maduixes. Per cert, la festa de Cap d'Any d'El Hogar Gallego aquest any serà a La Hacienda [Facebook]. Aquí podeu consultar el menú.

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí