País en xarxa sobre administració

País en xarxa a COMRàdio

Aquesta quarta escapada de País en xarxa per les emissores de COMRàdio la fem en autobús i en tren de rodalia. Anem en transport públic pendents de la informació que ens facilita Transports Metropolitans de Barcelona i quan pugem al tren seguirem via Twitter el que ens diguin els usuaris de Rodalia.info. Mentre ens desplacem estarem alerta de les possibles emergències que puguin sorgir, per si hem d'informar o ajudar. I ens preguntarem què fa la nostra administració per conversar amb nosaltres o per atendre'ns millor que abans de la irrupció de les eines 2.0.

Ens acompanya Jordi Graells [bloc] @jordigraells, coordinador de Continguts i Innovació de la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió del departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya@gencat. Graells és de Sabadell i aprofitem per preguntar-li per la Xarxa d'Innovació Pública. De l'administració catalana també ens acompanya el periodista Marc Homedes@HomedesMarc, director de Comunicació de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya @emergenciescat. Homedes, de Barcelona, ha aconseguit que Protecció Civil atregui els periodistes catalans en el seu canal de Twitter.

El periodista Santiago Torres, director de Comunicació de Transports Metropolitans de Barcelona@TMB_Barcelona, explica el model d'èxit de la informació puntual als usuaris des dels seus dispositius mòbils. També hi participa Roger Melcior [bloc] @rogermelcior, creador de la web Rodalia.info, un portal d'informació a temps real sobre el servei de rodalia a Catalunya fet a partir de les piulades dels usuaris sobre les incidències o retards.

Si us interessa, podeu escoltar l'àudio del programa.

País en xarxa a COMRàdio 

País en xarxa a COMRàdio
A dalt, Jordi Graells (esquerra) i Santiago Torres, a l'estudi central de COMRàdio. A baix, Marc Homedes (esquerra) atén la intervenció de Roger Melcior.

Estigues al dia. Subscriu-te al butlletí