bloc sense fulls

22 de maig de 2015

Xavier Mir

6cGj32R4

MIR, Xavier @xaviermir (Alella, 1972). Bloguer, impulsor de la campanya 'Jo també vull un Estat propi', amb què centenars de bloguers van titular els seus apunts, i impulsor de la Xarxa de Blocs Sobiranistes, juntament amb Jaume Orti, Octavi Fornés i Marc Roca. Va ser dels primers bloguers a publicar en paper un llibre recollint els seus apunts, l’agost de 2007, amb el títol 'Vostè té un problema i aquest problema es diu PSC'.

(Xavier Mir és un dels 200 protagonistes de la Internet catalana de Sobirania.cat. Aquest és l'índex onomàstic del llibre amb un miler de referències. Podeu comprar el llibre online.)


       

21 de maig de 2015

Tertúlia al 2324 amb Dedeu i Lasalas

Sin título

Aquest dimecres he participat en la tertúlia del 2324, el programa que presenta Agustí Esteve al 3/24, amb Bernat Dedeu i Marta Lasalas, després de l'entrevista a Lluís Corominas (CiU). Aquest és el vídeo del programa (tertúlia a partir del minut 31).

       

21 de maig de 2015

Presentació de 'Revoltats' al Círculo Flamenco Andaluz de Mataró

Sin título

El comunicador Justo Molinero, president del Grup Radio Tele Taxi, es va ficar el públic a la butxaca en la presentació del llibre Revoltats (Sublevados, en castellà) al Círculo Flamenco Andaluz de Mataró, al barri de Cerdanyola. L'altre protagonista del llibre, Oriol Junqueras, no va poder participar en l'acte perquè està en campanya electoral, però entre el públic hi figurava el seu alcaldable a Mataró, Francesc Teixidó (a la foto, amb Molinero). Entre els assistents també hi figurava l'històric dirigent veïnal de Cerdanyola Juan de Maya.

Articles anteriors:

Presentació de Revoltats a Mataró amb Justo Molinero
Presentació de Revoltats a Sant Vicenç dels Horts
Presentació de Revoltats a Calella amb Justo Molinero
Presentació de Revoltats a Barcelona
El llibre Revoltats a RAC1
Presentació de Revoltats a Ràdio Calella
Zasca de Molinero a Cuní
Publicació del llibre Revoltats       

21 de maig de 2015

Trina Milan

_S4V6825

MILAN, Trina @trinamilan (Almeria, 1965). Antropòloga, consultora d’Internet, professora i bloguera. Presidenta de STIC.cat (Francesc Grau, Toni Sellas, Josep Campmajó, Kim Ruiz, Joan Castillo, Xavier Menduiña, Anna Inglés, Cristina Santa i Marc Teixidor), entitat impulsora el 2008 dels Premis Blogs Catalunya, la primera edició dels quals es va celebrar a Girona. La idea de crear uns premis per a la blogosfera catalana sorgeix del periodista Eduard Batlle, que els promou amb Francesc Grau i Trina Milan. Arran de la seva presència en el consell 2.0 per a la candidatura de Sandro Rosell a la presidència del Futbol Club Barcelona, que coordina ella, exporta el 2009 la idea de la Twittervista, un format inèdit d’entrevistes a partir de Twitter. L’entitat que presideix fa aquestes entrevistes obertes i en directe amb candidats a les eleccions al Parlament de 2010 i per a les municipals de 2011. A Girona hi van participar una vuitantena d’internautes, que van formular més de 300 preguntes als alcaldables.

(Trina Milan és una de les 200 protagonistes de la Internet catalana de Sobirania.cat. Aquest és l'índex onomàstic del llibre amb un miler de referències. Podeu comprar el llibre online.)


       

20 de maig de 2015

Josep Lluís Micó

Josep Lluís Micó en la e-week 2006

MICÓ, Josep Lluís @jlmico (La Font de la Figuera, València, 1974). Catedràtic de Periodisme de Blanquerna. Vicedegà de la Facultat Blanquerna (URL), aposta decididament per la digilitalització en la majoria d’assignatures. El 2006 va publicar el primer manual de periodisme digital en català, 'Periodisme a la xarxa'. El 2012 va publicar 'Ciberètica. TIC i canvi de valors'. Ha contribuït a apropar el món de la universitat i el de l’empresa periodística.

(Josep Lluís Micó és un dels 200 protagonistes de la Internet catalana de Sobirania.cat. Aquest és l'índex onomàstic del llibre amb un miler de referències. Podeu comprar el llibre online.)


       

19 de maig de 2015

Tertúlia a La Rambla de BTVAquest dilluns he participat a la tertúlia de La Rambla, el programa que dirigeix i presenta Daniel Domenjó a BTV, amb els periodistes Odei Etxearte i Daniel Arasa, el professor Agustí Colomines, l'economista David Elvira i l'advocat Tirso Gracia.


       

19 de maig de 2015

Biel Mesquida

Biel Mesquida.

MESQUIDA, Biel @biel_mesquida (Castelló de la Plana, 1947). Escriptor. El 16 de juny de 2004 va escriure en directe una narració bessona en la intencionalitat de l’Ulisses de James Joyce, però de trama i personatges propis i escrita directament en un blog, 'Hormesea', que va inaugurar els blogs de Vilaweb. El 2005 'Homersea' es va editar en paper per celebrar el desè aniversari de Vilaweb. És dels primers bloguers d’aquesta plataforma, juntament amb Oriol Izquierdo i Joan Josep Isern. El 2005 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

(Biel Mesquida és un dels 200 protagonistes de la Internet catalana de Sobirania.cat. Aquest és l'índex onomàstic del llibre amb un miler de referències. Podeu comprar el llibre online.)


       

18 de maig de 2015

Tertúlia a Els matins de TV3 amb Majó, Sanchis, García i Álvaro

Els Matins de TV3 18-05-15

Aquest dilluns he compartit tertúlia a Els matins de TV3, conduït aquesta setmana per Agnès Marquès, juntament amb Joan Majó, Vicent Sanchis, Esperanza García i Francesc-Marc Álvaro. Aquest és el vídeo de la primera part, i aquest altre el vídeo de la segona part del programa.

       

18 de maig de 2015

Pere Meroño

Pere Meroño

MEROÑO, Pere @perermerono (Barcelona, 1959). Periodista i bloguer, primer a Cibernautes.com i després a MésVilaweb. Ha publicat 'Josep Pallach, 1920-1977, història d’un líder' (1997); 'Història del sindicalisme nacional als Països Catalans, 1958-1989' (2001), 'Román, l’home que va organitzar el PSUC' (2005) i 'El goig de viure, biografia de Montserrat Roig' (2005). Fruit dels seus apunts al blog, va publicar com una autoedició 'El crim del caixer automàtic' (2008), tant en català com en castellà, i 'CAT’06. La nit dels somriures glaçats' (2009). És coautor de 'Joan Comorera torna a casa' (2009) i de 'Canigó, setmanari d’informació general del Països Catalans' (2011). Entre algunes de les seves campanyes a la blogosfera, destaca el 2007 la seva 'Crida: jo també compro música en català'.

(Pere Meroño és un dels 200 protagonistes de la Internet catalana de Sobirania.cat. Aquest és l'índex onomàstic del llibre amb un miler de referències. Podeu comprar el llibre online.)


       

17 de maig de 2015

Presentació del llibre Revoltats a Mataró amb Justo Molinero

Presentació llibre Revoltats a Mataró

Dimecres, 20 de maig, presentarem a Mataró el llibre Revoltats (en castellà, Sublevados) amb Justo Molinero. Aquest empresari de la comunicació, protagonista d'aquest llibre juntament amb Oriol Junqueras, manté una estreta relació amb Mataró i el Maresme. Farem una conversa amb ell i després signarà exemplars. Els organitzadors de l'acte són la llibreria Buc de Llibres i el Círculo Flamenco Andaluz de Mataró. Us hi esperem!

Articles anteriors:

Presentació de Revoltats a Sant Vicenç dels Horts
Presentació de Revoltats a Calella amb Justo Molinero
Presentació de Revoltats a Barcelona
El llibre Revoltats a RAC1
Presentació de Revoltats a Ràdio Calella
Zasca de Molinero a Cuní
Publicació del llibre Revoltats


       

darrers comentaris

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2015, Saül Gordillo     Crèdits