bloc sense fulls

14 d'abril de 2016

#novaCatRàdio Millors resultats d'audiència dels últims 15 anys

 

Catalunya Ràdio es mou, i l'onada de l'EGM certifica els millors resultats de l'emissora dels últims 15 anys. Tenim 643.000 oients i som líders amb els informatius de migdia i vespre, així com dissabte amb 'El suplement'. Felicitats a tots els companys de Catalunya Ràdio. Seguim! 


       

13 d'abril de 2016

#novaCatRàdio Entrevista a El Punt Avui

Aquesta és l'entrevista que Gemma Busquets m'ha fet per a El Punt Avui, titulada "Cal lluitar pel lideratge i fer una ràdio innovadora"


       

13 d'abril de 2016

#novaCatRàdio Entrevista a Nació Digital

Aquesta és l'entrevista que m'ha fet Germà Capdevila a Nació Digital, titulada: "Jordi Basté és un animal de ràdio, però Mònica Terribas és Messi"


       

29 de març de 2016

Catalunya Ràdio torna iCat a l'antena


Aquesta Setmana Santa iCat ha tornat a la FM gràcies a la 'finestra' oberta a Catalunya Ràdio.

       

29 de març de 2016

Entrevista a la Revista Mirall


Aquesta és l'entrevista que m'ha fet Joan Solé per a la Revista Mirall, amb una caricatura de Jordi Minguell i titulada així: "Volem ser líders, no renunciem a res".

       

29 de març de 2016

Candidat al Premi Ciutat de Calella


Vaig néixer a Calella el 1972 i és una gran satisfacció haver estat proposat com a candidat al Premi Ciutat de Calella 2016. En categoria individual, sóc finalista juntament amb la gestora cultural Rut Martínez i la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, Sílvia López. En la categoria d’entitats, els nominats són el Club Natació Calella, l’Agrupació Sardanista de Calella i el Grup Pa, Vi i Moltó. Els calellencs poden votar fins l'11 d’abril, cada dia a la biblioteca Can Salvador de la Plaça i a l’Ajuntament. També es pot votar el dia 31 de març de les 17.00 a 20.00 hores a la Cooperativa l’Amistat, així com el dia 2 d’abril de les 10.00 a les 14.00 al mercat municipal, i el 5 d’abril de les 17.00 a les 20.00 hores a l’Espai de la Gent Gran. El Premi Ciutat de Calella pretén reconèixer persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial al llarg de la seva vida o una repercussió especial durant l’any.

Ràdio Calella: Saül Gordillo, Sílvia López i Rut Martínez, candidats al Premi Ciutat de Calella 2016
Ràdio Calella: Els candidats al Premi Ciutat de Calella es mostren agraïts pel fet d'optar al reconeixement

       

19 de març de 2016

Els informatius de Catalunya Ràdio s'emeten per Ràdio Tele-TaxiPer primer cop, Catalunya Ràdio signa un acord amb una emissora privada per difondre els butlletins informatius de la ràdio pública.

El País: Els titulars informatius de Catalunya Ràdio sonaran a Ràdio Tele Taxi
El Periódico: Ràdio Tele-Taxi emitirá las noticias de Catalunya Ràdio


       

12 de març de 2016

VÍDEO | Nou organigrama de Catalunya Ràdio i desè aniversari d'iCat.cat


Divendres, a la comissió de control del Parlament de Catalunya sobre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) vaig haver de respondre les preguntes dels grups parlamentaris referides a Catalunya Ràdio i iCat.cat. En aquests enllaços trobareu els vídeos de les respostes del Canal Parlament:

VÍDEO | Resposta sobre el nou organigrama directiu de Catalunya Ràdio.

VÍDEO | Resposta sobre el desè aniversari d'iCat.

VÍDEO | Resposta sobre El matí de Catalunya Ràdio, i segona resposta.

       

12 de març de 2016

#NovaCatRàdio | Catalunya Ràdio potencia la innovació i lluita pel lideratge

Aquesta setmana hem anunciat els canvis a l'organigrama directiu de Catalunya Ràdio per a una nova etapa que pretén potenciar la innovació i lluitar pel lideratge. El nou adjunt a la direcció és el periodista Jordi Borda, provinent d'Esports i un dels professionals reconeguts de la casa. És, juntament amb el cap d'Informatius, Francesc Cano, dels professionals més joves dels organigrames directius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El seu nomenament ha provocat reaccions de suport i simpatia en el sector i entre molts periodistes que ho han expressat a les xarxes socials. Amb Borda, que s'incorpora una setmana després de fer-ho el nou cap de Continguts, Santi Faro, afrontem un repte apassionant, probablement el més important de la nostra trajectòria professional. A Informatius, Cano seguirà tenint com a número dos la sotscap Natàlia Ramon, i la continuïtat segueix garantida a Catalunya Música, amb Àlex Robles al capdavant, i a iCat.cat, amb Carles Aledo.

La incorporació de Faro com a cap de Continguts (fins ara se'n deia Programes) va lligada al nomenament de Xavier Salvà com a cap creatiu de Continguts i Promocions. Faro i Salvà formen un tàndem que combina la mirada de fora de la ràdio (Faro prové de Televisió de Catalunya, a la mateixa Corporació) amb l'experiència i el coneixement exhaustiu de la casa que té Salvà. Faro aportarà una visió multimèdia pel fet que provenir de la televisió, mentre que Salvà garantirà l'estima pels detalls i l'artesania sonora de la ràdio. Però Faro-Salvà i Cano-Ramon no dirigirien els seus departaments sense l'ajut de dues professionals de l'emissora que assumeixen noves responsabilitats en aquesta nova etapa vinculades a la producció i la planificació amb metodologia i criteris corporatius. Montse Ollé a Informatius i Laura Marín a Continguts treballaran transversalment dins de Catalunya Ràdio i, juntament amb Ricard Xifreu i Jordi Just a Tècnica, implementaran noves rutines en un àmbit aparentment menor però molt rellevant perquè el dia a dia de l'emissora funcioni.

Aquest divendres, en la segona comissió sobre l'actuació de la CCMA al Parlament de Catalunya, vaig explicar els canvis a Catalunya Ràdio. La preocupació per la paritat hi és present, i és positiu que així sigui, entre els diputats del Parlament. Al nostre organigrama també hi figura una professional de la CCMA, la nova cap comercial de Catalunya Ràdio, Neus Comellas. És un equip directiu jove, però amb molta experiència, amb dones, i que combina renovació amb continuïtat. N'estic convençut, que anirem bé. I així vaig intentar divendres al Parlament traslladar-ho als diputats. Aquest equip està configurat per assolir l'objectiu de tornar a fer de Catalunya Ràdio l'emissora líder, amb un projecte innovador, arrelat al compromís de la pluralitat, el servei públic i el rigor. I aquí manllevo una frase del company Santi Faro. "Catalunya Ràdio tindrà rigor i vigor". Rigorosa i vigorosa, així volem la #NovaCatRàdio.

       

6 de març de 2016

Entrevista de Xuriguera i Faixedas sobre els canvis a Catalunya RàdioAquest migdia m'han entrevistat en Xuriguera i en Faixedas sobre els canvis a l'organigrama de Catalunya Ràdio. Aquest és l'àudio de l'entrevista a El suplement de Catalunya Ràdio, de Ricard Ustrell.

       

fotos

ACN

Dijous, 24 jul.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2016, Saül Gordillo     Crèdits