bloc sense fulls

Catalunya Ràdio incorpora els seus podcasts als assistents de veu Alexa

Dimecres, 15 d'abril de 2020 12:00 hCatalunya Ràdio és la primera emissora del país a incorporar els seus podcasts als assistents de veu Alexa d'Amazon. Des d'aquesta setmana, la ràdio pública ha millorat la seva presència a Alexa amb l'oferta dels continguts emesos per l'emissora, de tal manera que els usuaris podran escoltar programes i seccions a la carta a través dels assistents de veu a més dels directes de les quatre emissores (Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música).

Els podcasts es poden demanar amb la comanda de veu "Alexa, Catalunya Ràdio podcast". A través de la veu i seguint un diàleg senzill, es poden buscar els podcasts dels diferents programes i seccions de Catalunya Ràdio. La "skill" incorpora funcionalitats per completar l'experiència: permet avançar i retrocedir en la reproducció i en la llista de podcasts del programa o secció i reiniciar l'àudio des del començament. L'experiència s'ha dissenyat perquè la "skill" es pugui adaptar a l'ús que en fa l'usuari.

L'aplicació de Catalunya Ràdio per a Alexa es va estrenar el setembre de l'any passat amb molt bona rebuda. Va ser la primera emissora generalista en català a oferir una "skill" pròpia a Amazon, i al març ha tingut més de 140.000 reproduccions. El passat novembre es van estrenar les "skills" per escoltar els directes de la resta d'emissores del grup: Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música. Properament, aquestes aplicacions també permetran escoltar els podcasts dels seus programes i seccions.

Catalunya Ràdio: Els podcasts de Catalunya Ràdio arriben als dispositius amb Alexa
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

Captures

Dilluns, 30 mai.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits