bloc sense fulls

Temporada 2018-2019 de Catalunya Ràdio

Divendres, 31 d'agost de 2018 14:00 hA Catalunya Ràdio, aquest estiu hem fet un exercici excel·lent. El programa “Dies de ràdio” s’ha capbussat en la nostra història, la de la ràdio nacional de Catalunya, que enguany ha complert 35 anys i ha deixat ben palesa la vitalitat del projecte. Gairebé tots els noms importants de la comunicació d’aquest país han participat, en algun moment de la seva carrera, en l’oferta de la ràdio pública del país i des d’aquest ADN han mantingut l’èxit en altres àmbits. Aquesta essència es manté viva i molt present actualment i en el futur de la ràdio.

Avui presentem una temporada, la 2018-2019, que consolida l’aposta que vam fer fa  dues temporades i que es reforça i es renova amb dues propostes que sorgeixen de l’essència de la ràdio. El nou “El suplement” dels caps de setmana, el liderarà Roger Escapa. Un valor jove que s’ha forjat a la casa, que ha participat els últims anys en “El suplement” amb Ricard Ustrell i que ve de defensar amb molt bona nota un “El matí de Catalunya Ràdio” de l’estiu molt carregat informativament.

De la mateixa manera, i després de tota una vida, ens toca començar una temporada sense el mestre Joaquim Maria Puyal, que ens va acompanyar a la foto de presentació de la graella de fa dues temporades. Amb el mateix esperit de fidelitat a l’essència que ha guiat Catalunya Ràdio, el projecte queda en mans de Ricard Torquemada, a proposta de la direcció corporativa d’Esports. Estem parlant d’un nom propi indiscutiblement vinculat a aquesta ràdio des de fa molts anys i que és la garantia per mantenir la competitivitat i l’evolució de les transmissions del Barça.

Després d’una temporada intensa periodísticament i amb els millors resultats d’audiència de la nostra història, Mònica Terribas seguirà aixecant el dia a “El matí de Catalunya Ràdio” amb la informació, l’anàlisi, l’entreteniment i l’humor dels “APM?” fins a la una del migdia. Roger de Gràcia encara un tercer any de consolidació al capdavant de les tardes, a l’“Estat de Gràcia”. La finestra a les xarxes i a la innovació digital, una aposta molt nostra, seguirà ben present amb el “Popap” de Mariola Dinarès. El tàndem Òscar Fernández i Empar Moliner ens informarà i enriquirà amb una tertúlia diferent als migdies.

El “Tot costa” de Jordi Costa i Sònia Gelmà s’ha reforçat com els equips catalans per afrontar una temporada important per a l’esport català, que també seguirem a les nits a “El Club de la Mitjanit”, amb Francesc Garriga i Laia Tudel, i els caps de setmana, amb el potent “Tot gira” que lidera David Clupés. I tot això, amb el nervi, la professionalitat i el rigor dels Serveis Informatius i d’Esports de Catalunya Ràdio.

Teniu al davant una graella que incorpora també dues noves propostes el cap de setmana –“Un restaurant caníbal a Berlín”, amb Paula Molés, i “Crims”, amb Carles Porta–, i projectes digitals de temàtica molt diversa i absolutament propis d’una ràdio pública, que en el seu dia van semblar un experiment però que s’han guanyat un espai en l’oferta més tradicional i han aconseguit bons consums a internet.

Com ja vam dir la passada temporada, serà un any intens i especial. A Catalunya Ràdio estem a punt.
 
Saül Gordillo
Director de Catalunya Ràdio
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

darrers comentaris

fotos

Calella

Dissabte, 25 set.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2020, Saül Gordillo     Crèdits