bloc sense fulls

Catalunya Ràdio, líder a internet a l'octubre

Dimarts, 21 de novembre de 2017 18:45 h

Catalunya Ràdio ha superat a RAC1 i és líder a internet amb 2.8070.000 usuaris únics a l’octubre. Aquesta xifra, enmig de la intensa actualitat política que ha viscut el país, suposa un creixement del 272% respecte el mes anterior, que també va experimentar un fort augment d’usuaris a la web i l’aplicació mòbil. La bona feina que han fet els professionals de Catalunya Ràdio i l’ús intensiu d’àudio en directe i a la carta, així com d’altres continguts digitals vinculats a la participació, han impulsat l’emissora fins al lideratge digital de ràdio al conjunt de l’Estat. Només a Catalunya, la ràdio pública ha obtingut el seu rècord amb 1.315.000 usuaris únics, amb un creixement del 168%.
 
Des de fa mesos, l’aposta digital forma part de l’estratègia de Catalunya Ràdio. Pensem en els nous hàbits de consum digitals dels nostres oients, i això ens ha obligat a assumir noves rutines i reptes, tant en l’edició a la web i l’app de Catalunya Ràdio com en l’agitació dels continguts a les xarxes socials. Una ràdio pública dinàmica, propera i sensible a les noves maneres d’escoltar, informar-se i entretenir-se de la seva audiència. En un context informatiu intens i apassionant, Catalunya Ràdio ha intentat ser la referència en l’àmbit digital.
 
Felicitats a tots els professionals, a tots els departaments i a tots els programes de Catalunya Ràdio. Enhorabona també als companys de Mitjans Digitals de la Corporació. Una nova app, el redisseny de la web i l’ús intensió de les xarxes socials han fet possible aquest creixement espectacular. Seguim!

Catalunya Ràdio: L'èxit digital de Catalunya Ràdio: contingut atractiu sense caure en el clic fàcil
Catalunya Ràdio: Catalunya Ràdio, líder a internet!
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

Instagram

Divendres, 29 jul.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2020, Saül Gordillo     Crèdits