bloc sense fulls

Acord amb Ràdio Blanes per emetre els informatius de Catalunya Ràdio

Dimecres, 30 d'agost de 2017 13:00 hRàdio Blanes emetrà els butlletins informatius de Catalunya Ràdio gràcies a un acord signat aquest dimarts, 29 d'agost, a l'Ajuntament amb l'alcalde de la població, Miquel Lupiáñez, i el regidor de Comunicació, Albert Sanz. Aquest acord s'afegeix als signats anteriorment amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló i amb l'emissora nord-catalana Ràdio Arrels, de tal manera que aquestes emissores connecten amb els titulars informatius de Catalunya Ràdio durant tot el dia.

Amb aquest nou acord, Catalunya Ràdio continua ampliant l'abast del servei públic i ajuda als mitjans de proximitat del país.  Tant Miquel Lupiáñez, alcalde de Blanes, com el regidor de la ràdio municipal, Albert Sanz, han coincidit a agrair aquesta col·laboració. "Per a nosaltres, és molt important comptar amb el suport de la ràdio pública de referència a Catalunya per poder reforçar la nostra emissora municipal", ha afirmat l'alcalde. Aquesta col·laboració, a més de reforçar el compromís de servei públic de Catalunya Ràdio, és una mostra d'optimització de recursos, que palesa també la confiança de l'audiència en la ràdio nacional.

D'aquest acord s'han fet ressò: Nació Digital, Vilaweb, Directe, Girona Notícies, Tribuna Selvatana, Comunicació 21, CCMA i Catalunya Ràdio.
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

10J

Diumenge, 11 jul.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits