bloc sense fulls

Felicitació i agraïment a tots els professionals de Catalunya Ràdio

Dilluns, 21 d'agost de 2017 11:00 h

L'endemà d'una jornada intensa periodísticament parlant solem enviar missatges de felicitació i agraïment des de la direcció de l'emissora a tots els professionals que hi han intervingut. El missatge d'avui no és una felicitació ni un agraïment més ni qualsevol, és segurament el més dolorós i sentit per les circumstàncies i també pel desplegament del conjunt de la casa en unes dates, un 17 d'agost que no oblidarem, en què no comptàvem amb tots els nostres efectius per raó del calendari. No obstant això, l'antena i el servei públic han estat impecables i l'audiència podrà sentir-se ben informada i acompanyada gràcies a la reacció, professionalitat i entrega de tots vosaltres.

Catalunya Ràdio ha estat, és i serà referència informativa, de servei públic, de reflexió i de debat democràtic, i la cobertura que estem fent des que es va saber l'atemptat d'ahir a la tarda així ho certifica. En la pitjor de les circumstàncies, hem tornat a demostrar que som professionals i estem compromesos, que sabem estar a l'altura del moment, i que donem el millor de nosaltres quan els oients més ens necessiten com a mitjà de comunicació públic del país.

Sabíem que aquest no seria un estiu qualsevol, perquè l'actualitat més previsible vindria carregada, però no ens esperàvem una tragèdia com aquesta. La sensació de continuïtat entre el final de la temporada passada, aquestes setmanes d'estiu i l'inici de la nova temporada el dilluns, 28 d'agost, és encara més evident. Com també ho és la transversalitat dels departaments i professionals de Catalunya Ràdio, implicats des del primer moment i demostrant que el bon periodisme i la bona ràdio estan per damunt de tot.

(Post publicat al blog En sintonia)
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

darrers comentaris

fotos

Bilbao

Dissabte, 12 gen.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2020, Saül Gordillo     Crèdits