bloc sense fulls

Defensa de l'entreteniment i l'humor a Catalunya Ràdio

Dissabte, 8 d'octubre de 2016 09:15 hQui deia que Catalunya Ràdio no oferia un bon entreteniment i humor? Qui pensava que Catalunya Ràdio no podia brillar més enllà de la informació i els esports? La nova temporada de Catalunya Ràdio està servint per trencar aquests tòpics i oferir un contingut d'humor que està triomfant a la xarxa, en el consum digital i que sintetitza el millor de les sinergies entre ràdio i televisió. Setmana rere setmana, els àudios de l'APM? a El matí de Catalunya Ràdio figuren entre els més escoltats a la web i l'aplicació mòbil. El seu contingut encapçala el rànquing dels àudios més escoltats de Catalunya Ràdio i aporta nous usuaris digitals a l'emissora.

L'hora que aquesta temporada ha guanyat 'El matí de Catalunya Ràdio', de Mònica Terribas, amb la incorporació de l'APM? i l'equip de Xavi CazorlaJordi AsturgóOriol Dalmau, Noemí Prous, Marta CristiàAnna Bertran i en Peyu ens permet afirmar que complim amb un dels propòsits que ens havíem fixat mesos enrere. Es tracta de combinar el rigor amb el vigor, i apostar per un entreteniment i humor de qualitat. L'aposta per l'APM? té una altra virtut: les sinergies amb la televisió a partir d'un contingut que va néixer a la ràdio, anys enrere, i que s'ha popularitzat a la televisió com a programa. La temporada passada apareixia dins de 'La tribu', a les tardes, i ara és una hora compactada dins d'El matí de Catalunya Ràdio. Aquest increment horari, de 12 a 1 del migdia, ha permès al programa de Mònica Terribas oferir un humor que, sumat al contingut que al llarg del matí elaboren Adrià Cuatrecasas i Sergi Vives, aprofundeix en el bon to i l'entreteniment del buc insígnia de l'emissora. Referent informatiu, àgora del debat i la pluralitat, però també generadora d'humor amb una marca molt pròpia de la casa, Catalunya Ràdio, i de la casa gran, la CCMA.
 
El retorn positiu que arriba i les dades objectives dels impactes digitals i de la repercussió a les xarxes socials, especialment a Facebook, dels àudios i vídeos de l'APM? són una de les bones notícies d'aquesta nova temporada. Catalunya Ràdio, líder i referent informatiu de la ràdio en català, fa amb El matí de Catalunya Ràdio ampliat en to d'humor un salt endavant en el propòsit de combinar amb èxit rigor i vigor.
 

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

articles recents
darrers comentaris

fotos

Jordi Pujol

Diumenge, 15 ago.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2017, Saül Gordillo     Crèdits