bloc sense fulls

Presentació a Barcelona del postgrau Periodisme Digital Emprenedor

Dijous, 24 d'abril de 2014 22:00 hT'estàs plantejant un canvi professional? Vols orientar la teva formació a una professionalització en l'àmbit del periodisme digital? Has assumit que no podràs fer de periodista en un mitjà tradicional i que és més oportú aspirar a emprendre el teu propi projecte? Si et vols reinventar després d'anys de professió o si vols completar els teus estudis amb eines útils per emprendre en periodisme digital?

Un grup de professionals ens hem proposat dur a terme un postgrau en Periodisme Digital i Emprenedor [en castellà] de la mà del Tecnocampus (Universitat Pompeu Fabra). L'impulsem amb la productora Clack (Joan Salicrú) i Data'n'Press (Eduard Martín-Borregón i Arnau Udina), entre molts d'altres. Creiem en el periodisme i en les oportunitats professionals que genera el nou panorama comunicatiu, malgrat la crisi actual.

Creiem també en una combinació de formació acadèmica i emprenedoria, d'aprendre a fer periodisme però també de saber com muntar la teva pròpia empresa i projecte. I ho volem fer amb un postgrau semipresencial nou, que combinarà professors i periodistes de Catalunya i de fora perquè els estudiants coneguin de primera mà les experiències més pioneres en el nostre sector.

Si vols informar-te millor, aquest dilluns, 28 d'abril, farem una sessió formativa gratuïta al Col·legi de Periodistes de Catalunya, de 12.00 a 14.00 hores, en què sortiràs de dubtes. Hi intervindrem Bárbara Yuste, Toni Aira, Valentí Sanjuan, Jordi Pérez Colomé i Albert Garcia-Pujadas. Hi esteu convidats, us hi esperem.

        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2020, Saül Gordillo     Crèdits