bloc sense fulls

Conferència a Lleida sobre l'evolució de la catosfera a la tuisfera

Dilluns, 29 d'abril de 2013 21:00 h

Conferència a Lleida

La història de la internet catalana que va de l'explosió dels blocs al dels tuits i l'impacte sobre els mitjans de comunicació va ser el motiu de la conferència que dimecres de la setmana passada vaig oferir a la Universitat de Lleida. Presentat per Miquel Pueyo [Twitter] i acompanyat de les estudiants de Sara Caelles i Irene Yuste, la xerrada va derivar en un debat sobre el periodisme actual i els reptes apassionants que té al davant. Entre el públic, periodistes lleidetans com Joan Cal (Segre i ACPC) [Twitter] que van fer intervencions en una conversa francament interessant. La foto és d'Anna Agustí, a qui vaig retrobar. Gràcies per l'acollida!

Conferència a Lleida


        comentaris

Va ser tot un plaer compartir les hores prèvies a la xerrada amb vosaltres, i em va fer molta gràcia coneixet en persona, sobretot després de llegir "Superperiodistes".
La xerrada des del meu punt de vistat tot un èxit, potser no vam omplir la sala, però el clima era molt càlid. Tot el que ens vas explicar d'un gran interés i a mès el que ens vas aportar ens va fer reflexionar.
Llàstima no tenir massa temps per les preguntes...

En resum, la teva experiència i la teva carrera profess... Llegir més

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

Praga

Divendres, 6 mar.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2020, Saül Gordillo     Crèdits