bloc sense fulls

Llibres interessants

Dimarts, 13 de març de 2012 08:00 h

Llibres març 2012


Llibres que he anat rebent les últimes setmanes, i que comparteixo aquí per si són del vostre interès. Tres llibres de contingut polític. El tercer volum de les Memòries de Jordi Pujol, amb el subtítol De la bonança a un repte nou (1993-2011). Del pacte del Majestic a la sentència del Tribunal Constitucional que aboca Cataluny a "una difícil situació entre la residualització i l'opció independentista". L'exportaveu d'ERC Ignasi Llorente ha publicat A la recerca del benestar. Independentisme racional versus nacionalisme emocional, amb pròleg de Josep Ramoneda. Una defensa de la socialdemocràcia des d'una posició nacional, que no nacionalista, de Catalunya. Una mirada òrfena, però necessària, en l'actual sistema dominant de partits. La Fundació Campalans, vinculada al PSC, acaba de publicar el llibre La meva gent d'esquerres, un recull d'articles periodístics de José Antonio González Casanova, jurista, professor i militant socialista.

L'economista expert en mitjans de comunicació José Sanclemente acaba de publicar la novel·la Tienes que contarlo, "una novela negra como la tinta de los periódicos. Una trama de empresarios infieles, agencias que controlan las redes sociales, policías adictos a la verdad y periodistas capaces de matar o de morir por una noticia". Promet, i m'arriba dedicat i amb invitació a la presentació, divendres 16 de març a la Casa del Llibre de Rambla de Catalunya. A més, descobreixo que Sanclemente viu a Alella (Maresme). Altres volums són Orgullosas y asfixiadas. Mujeres que abrazan o huyen del judaísmo ultraortodoxo, de la periodista Anna Garcia, i Amb cara i ulls, de Víctor Pàmies, publicat a partir de la plataforma de micromecenatge Verkami. Fa dies em va arribar Tres quarts de 7, d'Antoni Argent Ballús, que ha escrit sobre l'opinió de dos professors de secundària en relació a la situació educativa i econòmica [vídeo].


        comentaris

Saül, t'arriben les novetats amb retard: tot just ara és a punt de sortir el segon llibre de la col·lecció: En cap cap cap. Diccionari de dites i refranys sobre el cap, finançat també a través del micromecenatge a Verkami.
Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull va ser el primer llibre català finançat a través del micromecenatge i ara puc dir que sóc el primer que repeteix aventura amb èxit a Verkami.

Gràcies per la recomanació!

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

darrers comentaris

fotos

Llibres

Diumenge, 30 nov.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2020, Saül Gordillo     Crèdits