bloc sense fulls

Llobarro, lluç, llamàntol i xai

Dissabte, 17 de desembre de 2011 22:30 h

Llobarro amb patata al 'mortero', bolets i salsa de vi del Priorat. Plat cuinat per Toni Gordillo del restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). #cuina #gastronomia #peix  #elhogargallego #tonigordillo #maresme #calella

Lluç amb escata de patata, cremós de coliflor i salsa de gambes. Plat cuinat per Toni Gordillo del restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). #cuina #gastronomia #peix #maresme #calella #tonigordillo #elhogargallego

Llamàntol amb fruits de mar. Plat cuinat per Toni Gordillo del restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). Desembre de 2011. #cuina #gastronomia #calella #maresme #elhogargallego #tonigordillo

Melós de xai amb patata fumada, cebetes i espàrrecs. Plat cuinat per Toni Gordillo del restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). #cuina #gastronomia #carn #maresme #calella #tonigordillo #elhogargallego


En la mateixa línia d'El Hogar Gallego 2.0 i de La cuina de Toni Gordillo, aquí va la tercera entrega de fotos del plats de Toni Gordillo penjades a Instagram, Facebook, Flickr i Twitter. De dalt a baix, la proposta gastronòmica d'aquesta setmana del meu germà és aquesta: Llobarro amb patata al 'mortero', bolets i salsa de vi del Priorat; Lluç amb escata de patata, cremós de coliflor i salsa de gambesLlamàntol amb fruits de mar; i Melós de xai amb patata fumada, cebetes i espàrrecs. Els plats són cuinats avui mateix al restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). Bon profit!

        comentaris

No hi ha cap comentari



comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

Praga

Divendres, 6 mar.
Més fotografies

vídeos

documents






traductor



follow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits