bloc sense fulls

Llobarro, lluç, llamàntol i xai

Dissabte, 17 de desembre de 2011 22:30 h

Llobarro amb patata al 'mortero', bolets i salsa de vi del Priorat. Plat cuinat per Toni Gordillo del restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). #cuina #gastronomia #peix  #elhogargallego #tonigordillo #maresme #calella

Lluç amb escata de patata, cremós de coliflor i salsa de gambes. Plat cuinat per Toni Gordillo del restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). #cuina #gastronomia #peix #maresme #calella #tonigordillo #elhogargallego

Llamàntol amb fruits de mar. Plat cuinat per Toni Gordillo del restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). Desembre de 2011. #cuina #gastronomia #calella #maresme #elhogargallego #tonigordillo

Melós de xai amb patata fumada, cebetes i espàrrecs. Plat cuinat per Toni Gordillo del restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). #cuina #gastronomia #carn #maresme #calella #tonigordillo #elhogargallego


En la mateixa línia d'El Hogar Gallego 2.0 i de La cuina de Toni Gordillo, aquí va la tercera entrega de fotos del plats de Toni Gordillo penjades a Instagram, Facebook, Flickr i Twitter. De dalt a baix, la proposta gastronòmica d'aquesta setmana del meu germà és aquesta: Llobarro amb patata al 'mortero', bolets i salsa de vi del Priorat; Lluç amb escata de patata, cremós de coliflor i salsa de gambesLlamàntol amb fruits de mar; i Melós de xai amb patata fumada, cebetes i espàrrecs. Els plats són cuinats avui mateix al restaurant El Hogar Gallego (Calella, Maresme). Bon profit!

        comentaris

No hi ha cap comentari



comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

vídeos

documents






traductor



follow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits