bloc sense fulls

País en xarxa sobre turisme 2.0

Dissabte, 13 d'agost de 2011 16:00 h

País en xarxa a COMRàdio

Aquesta és la tercera de les cinc escapades de País en xarxa a les emissores de COMRàdio i, com que fem turisme parlem d'empresa i juguem una mica, ens veiem obligats a agafar un avió. Volem saber què és el turisme 2.0 i com aquest sector se n'aprofita de les tecnologies. També sabrem com són les noves guies turístiques, que aprofiten la geolocalització per saber què podem fer a cada lloc i moment. Volem saber com les companyies aèries adapten els serveis i la seva informació a les xarxes socials, i finalment com es pot crear empresa i innovar amb noves tecnologies com a emprenedors 2.0.

En aquest tercer programa ens acompanya José Antonio Donaire [bloc] @donaire, professor titular de la Universitat de Girona i director de l'Institut Superior d'Estudis Turístics. Donaire ve de Sant Feliu de Guíxols i és un especialista en turisme 2.0. També hi participa Marc Vicente @mvicente, que ha viscut entre Igualada i Londres, responsable de la divisió 2.0 de la companyia aeria Spanair @spanair. Com es comunica Spanir amb els seus clients?

La tertúlia la completem amb dos emprenedors. Són Jordi Gàmez, de Barcelona, cofundador i CEO de Labtrip @labtrip, una guia de viatges personalitzada per a mòbils, una guia de ciutats customitzable per a smartphones. La gent es pot dissenyar la seva pròpia guia i moure's mitjançant GPS. L'altre és Rosario Basilotta, que ens arriba de Roma i actualment resideix a Sant Cugat del Vallès, emprenedor de la indústria dels videojocs, del projecte Down to Moon @downtomoon. Aquest és un projecte que està a ESADEcreapolis i desenvolupa videojocs socials per a iPhone i Android que incorporen realitat augmentada i geolocalització.

Si us interessa, podeu escoltar l'àudio del tercer País en xarxa. O veure el vídeo:



País en xarxa a COMRàdio

País en xarxa a COMRàdio
A dalt, Marc Vicente (dreta) fotografia Rosario Basilotta mentre intervé al programa. A baix, Jordi Gàmez (esquerra) i José Antonio Donaire, a l'estudi central de COMRàdio.


        comentaris

No hi ha cap comentari



comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

Captures

Dijous, 12 mai.
Més fotografies

vídeos

documents






traductor



follow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits