bloc sense fulls

País en xarxa sobre blocosfera

Dissabte, 30 de juliol de 2011 16:00 h

País en xarxa a COMRàdio

Primer viatge de País en xarxa a les emissores de COMRàdio pels territoris de la blocosfera catalana. Diuen que els blocs estan en crisi. Alguns auguren que estan condemnats a desaparèixer, després de l'èxit de les xarxes socials, especialment de Facebook i Twitter. Però nosaltres som uns clàssics i no volem oblidar que durant un temps Catalunya va ser república blocaire de referència, país de gran dinamisme amb els diaris personals a Internet.

En aquest primer programa d'estiu a @COMRadiocom ens acompanyen el periodista i consultor Oriol Ferran [bloc] @oriolferran, una de les ànimes de la primera Internet social i cívica a Catalunya, i impulsor de la comunitat Arenyautes, al Maresme. També tenim el dissenyador web Francesc Gelabert [bloc] @fgelabert, un jove del Prat de Llobregat que ha implantat la comunitat blocaire Pratencs.cat. I el tercer convidat és el blocaire Joan Ayats @JoanAyats, de Torelló, un dels internautes més actius a la comunitat de blocs Osonosfera.

Cliqueu per escoltar el programa. O mireu el vídeo de sota:
País en xarxa a COMRàdio


País en xarxa a COMRàdio
A dalt, Joan Ayats de l'Osonosfera (esquerra) i Francesc Gelabert, de Pratencs.cat, a l'estudi central de COMRàdio. A baix, Oriol Ferran explica l'experiència d'Arenyautes.


        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

Maresme

Dimecres, 13 jul.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2020, Saül Gordillo     Crèdits