bloc sense fulls

Conversa contra el cara a cara

Dijous, 14 d'octubre de 2010 13:30 h

Mentre els mitjans i els partits convertim en notícia la negociació de despatxos per un cara a cara que difícilment es farà, com tampoc no es va fer el duel televisiu quatre anys enrere, els internautes han decidit desmarcar-se amb una iniciativa brillant. Aliens a l'endogàmia de polítics i periodistes, els superusuaris d'internet han muntat per dilluns la primera twittervista del món amb els candidats –amb els sis– a les eleccions al Parlament.

La iniciativa de l'associació Stic.cat, promotora dels premis Blocs Catalunya, farà possible que els ciutadans preguntin directament al candidat que vulguin amb missatges de mòbil o de web de com a màxim 140 caràcters. Entre les 7 i les 8 del vespre de dilluns, els presidenciables, des de les seus dels partits, respondran als internautes.

Contacte directe, espontaneïtat i frescor. Tot al contrari que aquest culebró entre els dos partits que es discuteixen pel format dels cara a cara i, fins i tot, per la llengua. A Twitter la gent preguntarà el que vulgui en la llengua que vulgui, a partir del portal creat per a tal ocasió a www.twittervistic.cat. Seria interessant que aquella tarda obrissin les seus dels partits perquè els mitjans puguin comprovar qui respon. Si ho fa el candidat o algú per boca seva. La twittervista i la polèmica pel cara a cara demostra el divorci entre una societat que fa xarxa i uns aparells i mitjans amb xip antic.

(Article publicat al diari Avui.)


        comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

Vilaweb

Dilluns, 15 jun.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits