bloc sense fulls

Gran Albert Elfa i nefast Rubèn Novoa amb el cas Jové

Diumenge, 7 de febrer de 2010 23:15 hGran crònica d'Albert Elfa a TV3. Tenir corresponsals a la zona serveix per a això. Disposar d'una televisió pública de qualitat té aquest retorn. Comptar amb grans professionals com Elfa es nota en ocasions com aquestes. Qualsevol país normal disposa de mitjans propis que situen l'interès de la notícia en ocasions com aquesta de la detenció de l'Ariadna Jové. A l'estranger una ciutadana catalana és detinguda, es troba en situació de risc o rep un tracte injust per part de les autoritats d'un altre estat (que cadascú situï el cas allà on cregui), i mentre el govern espanyol reacciona demanant explicacions a Israel, mentre els familiars, amics i entitats catalanes en què hi col·labora la detinguda pateixen i mirar de veure què passa amb la seva situació, un senyor que milita en un partit catalanista i que es diu patriota té els nassos de penjar un tuit dient que se n'alegra de la detenció i demana a Israel que se la quedin a netejar el Golan.

Estic parlant de Rubèn Novoa [bloc i Twitter]. No només fa aquesta gracieta desgraciada, sinó que, a sobre, amenaça amb un missatge directe. Rubèn, jo no m'he ficat amb ningú. He explicat un cas que em toca de prop. I lamento que tu celebris que una "compatriota teva" estigui detinguda il·legalment. I em fa fàstic que te n'enriguis mentre "altres compatriotes teus" i suposo que algun "patriota" pateix aquestes hores, i encara em repugna més que facis política en situacions humanes delicades, que faltis el respecte a la gent i que m'amenacis. És una vergonya que lluny de rectificar i demanar disculpes, diguis que el teu partit no et desautoritzarà. I què? Et desautoritzes tu solet cada dia.

        comentaris

Patètic lo d'aquest Rubén Novoa... fa temps que embruta la imatge de CiU!! Que l'expulsin!

T'has equivocat company, el senyor Rubén NOVOA no ha militat mai al partit polític democràtic i independentista UNCat. A més titllar a altres de paramilitars, feixistes, etc.. amb una foto de la PUA (els totalitaris d'extrema esquerra) té molta tela. ESPEREM LA TEVA RECTIFICACIÓ.

Albert Elfa, un gran corresponsal! Sempre ho he pensat, des que estava a Washinton fent unes cròniques boníssimes. També m'agraden molt les cròniques d'Empar Marco, la delegada de TV3 al País Valencià. Periodistes de raça, que aconsegueixen explicar el què, el com, el quan i el per què de les coses que passen al seu territori.

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits