bloc sense fulls

Rànquings

Dimarts, 2 de febrer de 2010 01:45 h

Segons en José A. Donaire [bloc], la catosfera és això i això. Aquest bloc figura entre els cinc primers en els rànquings de la blocosfera catalana. Amb l'obertura del web és molt probable que el bloc baixi posicions. La dispersió farà que les visites no es concentrin sinó que es divideixin, i això perjudicarà la foto del bloc en aquests rànquings de la catosfera. Però tant li fot. Els continguts són al núvol. Els apunts són a totes les eines 2.0 i comptabilitzar les visites té menys sentit. El que importa és que els textos es trobin a través de diversos canals, i l'afany de comptar els impactes és una mica del passat. Dit en altres paraules, aquests rànquings ja són antics. No tenen sentit. Els continguts floten i circulen, i els navegants se'ls troben per aquí i per allà. La idea de bloc de referència com a punt de trobada és de fa uns anys. Les xarxes socials sacsegen això. I la gràcia és fer-ho córrer. Que no pari la festa.
        comentaris

Estic d'acord amb tu Saül. Per cert, enhorabona pel nou web, m'agrada molt i el trobo molt útil tan pels lectors com per a tu, perquè tens tots els teus materials en un sol lloc agrupats. Fa mesos que em plantejo fer quelcom semblant, el teu web em serà un bon referent per agafar idees.

Toni, Al matí, la til·la va molt bé. Així evites pixades fora de test. Ho dic prenent paraules teves, no és pas collita pròpia. Gràcies

El que sí que és antiga és la pantallada que fots com a imatge, robada per cert d'un post meu del dia 29.9.07: entrellum.blogspot.com/2007/09/vallesfera.html. Si vols veure el rànquing actualitzat només cal anar aquí: www.alianzo.com/en/top-blogs/lang/catala. Tampoc no estàs tan malament, no? Respecte al que dius dels r... Llegir més

Home, ja era hora de veure una opinió així. Mai no m'he plantejat escriure o no al meu bloc segons l'audiència. De fet, si fos així potser hagués deixat d'escriure en poc temps. Sí que crec, com bé dius, que cal diversificar els canals on generes continguts. I així, contribuir a fer gran la bola del coneixement a la xarxa.

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

Catalunya

Dijous, 20 nov.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2021, Saül Gordillo     Crèdits