bloc sense fulls

"Máis do mesmo?"

Dissabte, 18 de juny de 2005 01:50 h

Fraga ha tancat la campanya demanant "máis do mesmo", és a dir, més del mateix. Ho ha fet amb Mariano Rajoy i tota la cúpula del PP espanyol. S'hi juguen molt, i les últimes enquestes (els trackings que ja no es poden publicar, però que van molt bé per orientar els missatges finals de campanya) li donen al PP una lleugera recuperació. Freguen la majoria absoluta, però no estan del tot tranquils. Per això, Fraga i Rajoy han insistit un cop més en el missatge de la por al canvi, una apel·lació al conservadurisme més pur.

El míting final del PP s'ha fet a Vigo, una capital amb simbolisme. L'alcaldia és en mans del PP per una d'aquelles desgràcies típiques dels pactes d'esquerres que s'esquerden. El PSdG i el BNG van pactar formar govern, però es van barallar al cap de pocs mesos i el PP va recuperar l'alcaldia. L'alcalde socialista que va sortir desbancat és Ventura Pérez Mariño, aquell magistrat que va entrar en política juntament amb Margarita Robles a les files del PSOE. Després de ser portaveu al Congrés de la comissió de justícia i interior, Pérez Mariño va apostar per la candidatura de l'alcaldia de Vigo, el 2003. Li va sortir bé, però va ser efímer, un fracàs.

Ahir, Fraga i Rajoy van voler incidir en aquesta idea: que el pacte de socialistes amb nacionalistes porta Espanya i Galícia al fracàs. El missatge, pel que diuen les enquestes, potser encara els salvarà d'una desgràcia electoral que jubilaria definitivament l'exministre franquista i deixaria ferit de mort l'hereu d'Aznar. Diumenge ho veurem.


       
comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

#AdéuACN

Dimecres, 4 mai.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits