bloc sense fulls

I love London.

Dimecres, 6 de juliol de 2005 19:19 h

Sorpresa. Ni Madrid ni París. Londres és la guanyadora. Les cares llarguíssimes de Ruiz-Gallardón i Rodríguez Zapatero (que no ha somrigut per un dia) em fan por i aigualeixen una certa alegria maliciosa. Em fan por perquè el mal humor madrileny no ens convé, perquè ja veiem com estaven rebent les propostes nacionals catalanes quan somniavem amb Madrid 2012 doncs imagina't ara, que han perdut i estan emprenyats.

Ruiz-Gallardón. Si hagués guanyat es veuria obligat a seguir a l'alcaldia fins passat el 2012. Ara no té aquesta obligació, i és un relleu possible de Rajoy si el PP decideix algun dia ser un partit d'oposició més centrat i predica una política conservadora més homologable a l'europea.

Florentino Pérez. Deu estar cabrejat. Anava en la delegació espanyola cap a Singapur més com a constructor amb interessos evidents en la política especulativa de Madrid 2012 que no pas com a representant del club que presideix. De fet, Beckham donava suport a Londres i ha triomfat. Zidane donava suport a París, i ha fracassat com el seu company Raúl, també a la delegació espanyola.

Livingstone. L'alcalde roig de la capital anglesa és avui l'afortunat. Em cau bé, aquest home. El perdedor és l'alcalde parisenc Delanoe, que amb el trampolí dels Jocs sonava com a candidat a les presidencials franceses pels socialistes. Ara què?

Blair. Quina ràbia. Com que Nova York no se'n sortia, el suport nordamericà ha anat a parar a Londres. I els nordamericans, amb el gran Bush al capdavant, li deu haver fet un cop de mà al seu amic Blair, que tants serveis presta a Europa als interessos dels Estats Units.

Afortunadament, no haurem de suportar fins al 2012 un bombardeig mediàtic diari de Madrid. El fracàs escampa el fantasma de l'ofec mediàtic. Hauria resultat irrespirable, un ambient amb la capital espanyola seu olímpica. Set anys d'insuportable convivència amb la televisió, la ràdio i la premsa. I vulguis o no, tampoc és qüestió d'emprenyar-se cada dia a l'hora d'informar-te. Quan arribi el 2012 ja veurem els Jocs.


       
comentaris


Doncs mira per on... Jo me n'alegro pel Blair. El millor polític europeu dels últims 15 anys... Bé, tampoc és massa difícil ser-ho.

Salut

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits