bloc sense fulls

La videocampanya de Portabella i les preses falses

Dilluns, 30 d'abril de 2007 01:42 h

"Cada vegada que dic Madrid m'ennuego", confessa Jordi Portabella en una presa falsa del vídeo de precampanya que apareix al YouTube. El candidat independentista a l'alcaldia de Barcelona disposa de Portabella Alcalde, un espai on es recullen vídeos de la cibercampanya d'ERC. Declaracions del tinent d'alcalde i candidat en els comicis del 27 de maig, muntades amb una mica de traça, i aquest element novedós de les preses falses, un gest d'informalitat i proximitat molt adient a la xarxa. Una dotzena de vídeos a disposició dels seguidors de la precampanya i campanya barcelonina que es cou a través d'Internet. Imatges en moviment, breus i amb missatges que intenten arribar bàsicament a un públic jove. Treball, habitatge, mobilitat i, com no, aeroport. Temes que poden connectar amb el retrat robot de l'internauta: jove i amb estudis universitaris.

Portabella no és pas el primer candidat a l'alcaldia de Barcelona que aposta per la videocampanya. Primer va ser Xavier Trias, candidat de CiU [Xavier Trias: de la poma a l'escombra], i després Jordi Hereu, aspirant del PSC a la reelecció [El videobloc d'Hereu en la cibercampanya barcelonina]. En vindran més, no en dubteu. I aquí en parlarem.

[El vídeo arriba a la cibercampanya municipal]

Visiteu la Videoteca.

       
comentaris

Els blocs polítics són miserables. Però, per sort, la vida és sempre maravellosa. També, per sort, els blocs "apolítics" són més plurals... i, fins i tot, més "polítics". Entenent la política com a fet social i no dogmàtic ni burocràtic.


certament, tot és una merda. Et proposo el suicidi com a solució final. No l'he provat, però m'han dit que està molt bé.

Quins són els teus criteris d'actualitat? Seguir l'agenda que marquen els partits burocràtics? Perdó! Hauria de dir polítics? És política parlar de campanyes sense ficar el dit a les nafres d'aquestes campanyes? Què coi ensenyen a les facultats de periodisme? Ets tan local... que no veus més enllà del teu nas. Alguna vegada podries parlar d'Europa, no? O és que tens un dèficit lingüístic? Com deia, els blocs polítics, entre ells primer de tots el teu, són patètics.

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits