bloc sense fulls

"Nació.cat" arriba a les llibreries

Divendres, 22 de juny de 2007 01:20 h

El llibre Nació.cat ja és a les llibreries. Aquesta tarda he passat per l'FNAC, abans d'anar a l'acte de l'Escacc sobre els vint anys de l'espai català de comunicació, amb el professor Josep Gifreu [entrevista] i el conseller Joan Manuel Tresserras. N'hi havia un bon piló. És el meu primer llibre. Faig la crònica de la campanya per aconseguir el domini.cat. Me l'ha encarregat l'Òmnium i l'edita Mina. La veritat és que m'està sorprenent tot el muntatge dedicat a la difusió i promoció del mateix.

Aquest matí m'ha entrevistat TV3 (la peça és per al TN Cap de Setmana), juntament amb Vicent Partal, director blocaire de Vilaweb, i també m'han pres unes declaracions els companys de l'ACN.

El pròleg del llibre és del professor Ramon Tremosa [web], i conté un decàleg de Vicent Partal. Amb ells dos, i segurament també amb el president d'Òmnium, Jordi Porta, farem la presentació a la meva ciutat, Calella, el dijous 19 de juliol. Em fa molta il·lusió, i no cal que us digui que hi esteu tots convidats.

Dimecres vinent, 27 de juny, farem la roda de premsa a Barcelona, a la seu nacional d'Òmnium. Aquest cap de setmana, però, el setmanari Presència, que dirigeix Miquel Riera [bloc], publicarà un avançament editorial.

[Vilaweb: Tota l'aventura del domini.cat, en un llibre]

[Jordi Planas: !Por fin! La historia del .cat en un libro]

[Carles Puigdemont: Nació.cat, document per a la memòria]

[Ràdio Catalunya: Tota l'aventura del .cat en un llibre de Saül Gordillo]

[Comunitat Informàtica Catalana: Tota l'aventura del .cat, en un llibre]

       
comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

BTV

Dimarts, 13 jul.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits