bloc sense fulls

Comunicació21: "Els polítics s'apunten als blogs"

Dissabte, 14 de juliol de 2007 22:36 h

Una revista de prestigi del sector de la comunicació a Catalunya com és Comunicació21, de periodicitat semestral, publica un reportatge de 5 pàgines dedicat a la blocosfera política. "Els polítics s'apunten als blogs" és el titular del treball que signa el periodista Jordi Mora, en què fa especial referència al portal de blocs polítics Poliblocs i també a saul.cat.

Gràcies, Jordi, per reconèixer el paper que el portal i, en diferent mesura també aquest bloc, han jugat en l'articulació d'un espai blocaire polític en català. Comunicació21 també aporta algunes de les conclusions dels treballs successius que ha anat publicant en el seu bloc l'exdiputat socialista al Parlament José A. Donaire, el "geògraf" de la catosfera política.

Que la política a la xarxa ha fet un salt espectacular és indubtable. Que els blocs han estat fonamentals, també. I que Catalunya és referència en blocopolítica i cibercampanyes, almenys en el context estatal, encara més. Potser la novetat és que ara s'està produint un "descobriment" d'aquesta realitat a través dels mitjans tradicionals i especialitzats com la publicació que dirigeix Àlex Gutiérrez.

Seguidors dels blocs, ciberpolitòlegs i espècies de tota mena, no us perdeu el número 19 de Comunicació21!

       
comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

ACN

Diumenge, 6 abr.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits