bloc sense fulls

Andorra, al club dels països on els gratuïts són líders

Divendres, 24 d'agost de 2007 17:29 h

El director blocaire del diari Bon Dia, Albert Roig, celebra en aquest apunt els resultats de l'Estudi de Mitjans d'Andorra, ja que el seu rotatiu manté el lideratge al Principat per segon cop consecutiu (amb un 75,7% dels lectors que consumeixen premsa escrita) i un augment del 4,3% respecte els sis mesos anteriors. Bon Dia es consolida com el diari més llegit del país, resa la informació. El gratuït desbanca el Diari d'Andorra (67,5%), que, no obstant, augmenta lectors d'un 2,7% respecte el desembre de 2006. Els que en perden, en canvi, són Més Andorra (-5,5%) i El Periòdic d'Andorra (-7,9%).

Bon Dia és un diari més popular, mentre que Diari d'Andorra s'adreça més aviat als cercles de poder. La gratuïtat segurament condiciona, però al darrere també hi ha models de diari i opcions periodístiques que condicionen els resultats d'audiència. Andorra, doncs, s'afegeix al club de països en què els gratuïts són líders d'audiència. I hi afegiria que l'aposta tecnològica pel digital alguna cosa hi deu tenir a veure en tot plegat.

Per cert, que Roig, que va participar a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) a Prada, manté aquests dies en el seu bloc un interessant debat sobre el periodisme a Andorra.

       
comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

Estocolm

Divendres, 9 oct.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits