bloc sense fulls

Duran = Imaz ?

Dissabte, 15 de setembre de 2007 14:00 h

Només és una pregunta. La notícia que Duran Lleida ajorna la seva proclamació com a candidat de CiU al Congrés fins que s'aclareixi el projecte de la federació nacionalista em remet als fets d'aquesta setmana al seu partit amic a Euskadi, el PNB. Serà Duran una rèplica del terratrèmol d'Imaz? Està el nacionalisme tradicional basc i català en una autèntica revisió i reformulació interna fins al punt que l'anomenada (pejorativament) radicalització comporti la renovació de cares?

       
comentaris


"Duran ha volgut aclarir al Consell Nacional d'UDC que 'seré candidat'
si vosaltres ho voleu' i que ho seria 'cada dia fins a les properes
eleccions'."

Aquest paràgraf , crec, es substantiu. Quan, realment, algú té dubtes en fer alguna cosa, no congela, actua, i no fa allò de "ni fer res ni deixar fer".

Duran ratifica, avui, que "seré candidat", i ho "seré cada fins les properes eleccions". Més clar, impossi... Llegir més

Imaz ha obtingut un bon ressò mediàtic per una decisió que li ha comportat un gran sacrifici: abandonar la política activa i -suposadament- renunciar a la seva vocació. Ha estat coherent amb les seves idees i ha anat fins el final. Duran busca el mateix ressò, però sense cap intenció d'abandonar. A Duran li interessa escenificar -sobretot en l'àmbit espanyol- que no s'alinea amb les postures més 'radicals', i la millor manera és fer veure que es qüestiona continuar en primera lí... Llegir més

No és en va que els dos gallegen. La Nebreda treu pit  i maragalleja amb propostes pretesament genials. L'híbrid entre gremlin i xupa-xup li ha barrat el pas; no será ella la successora d'en Piqué, ni la cirereta del pastís (esquàlid) popular. En Duran, al costat del Mas, és menys. Cal ser agosarat i impertinent, tensar la corda i tenir a punt el plan B.
Quin és el plan B (Nebreda/Duran)?
B1- creació d´un nou partit  (mantllevant-li en nom de "Demócrata" a l'ex-p... Llegir més

En general sembla que tant CiU, PNB o ERC no aniràn  gaire més lluny de les condicions democratics establertes sota els paramatres de l'antic regim.

El PNB i CiU són partits dominats -com la mateixa ERC- per poderosos lobbys empresarials influents i alguns dels principals dirigents polítics més influents que no desitgen gaires aventures fora d'un òrbita espanyolista mediàtica cada vegada més reforçada.

5 -10 -20 -tots
1
-
2 >comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2019, Saül Gordillo     Crèdits