bloc sense fulls

Presentació de Nació.cat a Girona i Inca

Dimecres, 21 de novembre de 2007 15:23 h

Aquest dijous, 22 de novembre, a les 8 del vespre, a la sala d’actes d’Òmnium Gironès, (Carrer del Nord, 17, 1r 1a) a Girona, es presentarà el llibre Nació.cat, amb un col·loqui posterior. La presentació està organitzada per Òmnium Cultural del Gironès.

Divendres, 23 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre, a la seu de l’Obra Cultural Balear d’Inca (Plaça de l’Àngel, 2 1r) es farà la presentació de Nació.cat a Inca amb el vicerector de Tecnologia de la UOC Llorenç Valverde [bloc], organitzada per l'Obra Cultural Balear. Andreu Caballero ha escrit un article al seu bloc sobre la presentació de Nació.cat a Inca.

Aquesta presentació és més oportuna que mai, ja que el Parlament balear acaba d’aprovar una proposició no de llei perquè les webs institucionals a les illes adoptin el domini .cat, ja que aquest està reservat per a les pàgines escrites en llengua catalana. Amb aquesta iniciativa, el territori .cat s’entén en l’àmbit institucional, on l’única excepció seran, de moment, les webs públiques del País Valencià. El gest del govern balear, format per les esquerres i les forces nacionalistes, és determinant en aquesta direcció.

Avui: El govern balear adoptarà el domini .cat a les seves webs
Vilaweb: El govern balear adoptarà el domini .cat a totes les webs institucionals


       
comentaris

No hi ha cap comentaricomentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

ACN

Dimecres, 1 abr.
Més fotografies

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2020, Saül Gordillo     Crèdits