bloc sense fulls

"Ens veiem a Granollers"

Dissabte, 19 de gener de 2008 02:22 h

Correus electrònics, missagtes al Facebook, trucades telefòniques i converses a peu dret acaben aquests dies amb la frase "ens veiem a Granollers". És impressionant. Te n'adones de la quantitat de vida real que existeix gràcies a la vida virtual, i viceversa lògicament, i te n'adones també de l'èxit de convocatòria de les Jornades de la Catosfera. El responsable d'això últim té nom i cognoms. Em refereixo a Marc Vidal, blocaire de referència i incansable activista de la xarxa catalana. Com a promotor de les jornades, ja ha rebut algunes crítiques, segons llegeixo a l'apunt Mai no estem contents. Tot és millorable, en aquesta vida. I segurament alguns perfils hi encaixen més que d'altres. També és cert que hi haurà absències destacades. No cal que digui què entenc jo per catosfera i per blocosfera catalana. Des de posicions molt fermes, he intentat sempre defugir qualsevol mena de sectarisme. Primer perquè no ho sóc, de sectari, i segon perquè la xarxa afavoreix especialment la transversalitat. Dit això, cal reconèixer a Marc Vidal l'esforç i l'impuls per fer realitat una idea compartida per molts blocaires: que calia muntar una trobada amb una certa ambició. Aprofitant l'aixopluc de Poliblocs i amb el suport decidit de l'Ajuntament de Granollers, la seva ciutat, Vidal ha arrencat un projecte que amb els anys pot anar polint-se, aixamplant-se i millorant-se tot el que es vulgui. Però calia algú que s'hi posés, i aquest ha estat ell. Esperem que l'esperit de les jornades s'imposi fins al final, i per a mi l'esperit és situar la blocosfera catalana allà on es mereix i afavorir el debat, la relació i les possibilitats de creixement i (encara més) d'èxit. En aquest projecte ningú no és sobrer. Hi cabem tots. Tothom hauria de ser benvingut, i espero que així serà. Com deia al principi: ens veiem a Granollers. [Bottup: Se acerca la Catosfera]

(Al marge d'això, considero que Vidal és exagerat i poc objectiu. Ho escric perquè l'altre dia en el seu rànquing de blocaires catosfèrics, em situava com el millor dels últims anys.)

       
comentaris

Doncs això, tots cap a Granollers! ;)

Ens veiem a Granollers! L'utopiq i jo ho anirem explicant tot a http://twitter.com/catofera.

Era http://twitter.com/catosfera, m'he oblidat la essa. Potser sí que és una fera indomable, per això més val escriure-la com toca. :)

5 -10 -20 -tots
1comentaris
El comentari s'ha enviat correctament.

fotos

vídeos

documents


traductorfollow us in feedly

Saül Gordillo
  • ESTIGUES AL DIA!

  •    


© 2020, Saül Gordillo     Crèdits